U wilt zo snel mogelijk uw bedrijfspand ontruimd hebben door een professionele partij? Goed idee, want wanneer er sprake is van een ontruiming wilt u dat dit goed en snel gebeurd, zonder gedoe. Als professioneel ontruimingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsontruimingen en weten precies wat er van ons verwacht wordt.

Respect bedrijfspand

Respect voor uw spullen en woning staat centraal bij de Ontruiming Service.

Ontruiming expert

Onze ontruimingexperts zorgen voor de perfecte oplevering van uw bedrijfspand.

100% zorgeloos

U kunt op ons bouwen. We werken enkel volgens de afspraken die u met ons maakt.

Eerlijke tarieven

Bij de Ontruiming Service ontvangt u de allerbeste service tegen een eerlijk tarief.

Waarom kiezen voor de Ontruiming Service?

Wanneer er sprake is van een verhuizing naar een nieuw pand of u heeft te maken met een faillissement dan wilt u het bedrijfspand natuurlijk netjes opleveren. Bij het ontruimen van een bedrijf ontstaan er hectische en emotionele situaties die u liever wilt voorkomen. Onze ontruiming experts nemen uw zorgen weg en leveren de beste opleverkwaliteit.

De Ontruiming Service werkt samen met grote woningcorporaties en beschikt over de juiste ‘tools’ en know-how als het gaat om professionele ontruimingen. Wanneer u samenwerkt met ons zorgen we voor een oplevering uit het boekje, of beter gezegd, uw boekje. We stellen namelijk vooraf een wensenlijst met u op zodat de ontruiming van het bedrijf snel en efficiënt verloopt. We houden hierbij rekening met de volgende zaken:

→ Scheidingswanden en vloeren verwijderen
→ Schone oplevering
→ Herstelwerkzaamheden
→ Eventuele inboedelopslag

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming van een bedrijf dan kunt u contact opnemen met de Ontruiming Service op 0646200655 of per mail op info@ontruiming-service.nl. Onze ontruiming expert staat graag voor u klaar.

Schakel de hulp in van een ontruimingsexpert

Direct hulp nodig bij een bedrijfsontruiming? Maak een afspraak met een expert van de Ontruiming Service en ontdek de mogelijkheden van onze dienstverlening.