Woning ontruiming? De Ontruiming Service is een expert op gebied van ontruimingen van woningen. U kunt bij ons terecht voor een ontruiming na overlijden van uw naasten, verhuizingen of emigraties. Voor iedere ontruiming geldt dat wij nauwkeurig en voorzichtig te werk gaan. Als ontruimings-specialist hebben wij respect voor uw spullen en woning en hier handelen we dan ook naar.

Respect woning

Respect voor uw spullen en woning staat centraal bij de Ontruiming Service.

Ontruimingsexpert

Onze ontruimingexperts zorgen voor de perfecte oplevering van uw woning.

100% zorgeloos

U kunt op ons bouwen. We werken enkel volgens de afspraken die u met ons maakt.

Eerlijke tarieven

Bij de Ontruiming Service ontvangt u de allerbeste service tegen een eerlijk tarief.

Hoe gaat een woning ontruiming in zijn werk?

Het is altijd fijn om voorbereid te zijn op bepaalde situaties, zeker als het om een ontruiming gaat van een woning. Welke spullen moeten worden meegenomen? Zijn er materialen die specialistisch moeten worden behandeld? Dit soort vragen bespreken we altijd vooraf met u. Op deze manier zorgt een samenwerking met de Ontruiming Service ervoor dat u volledig ontzorgd wordt.

Heeft u hulp nodig bij een woning ontruiming dan kunt u contact opnemen met de Ontruiming Service op 0646200655 of per mail op info@ontruiming-service.nl. Onze ontruiming expert zal uw inboedel inventariseren en neem gelijktijdig eventuele extra werkzaamheden op die zorgen voor de perfecte oplevering. Zijn er spulen van de inboedel die u tijdelijk wilt opslaan? Geen probleem, u kunt dit direct met uw contactpersoon regelen.

Schakel de hulp in van een ontruimingsexpert!

Direct hulp nodig bij een ontruiming? Ga vrijblijvend in gesprek met een ontruimingsexperts van de Ontruiming Service en ontdek de mogelijkheden van onze dienstverlening.